Van Vlodrop ICT Diensten

Welkom bij Van Vlodrop ICT. De weg naar optimaal en verantwoord genieten van de hedendaagse Ict toepassingen!

Van Vlodrop ICT is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging. Door ons breed scala aan diensten en het leveren van Ict op maat kunt u voor zowel een zakelijke, als voor een particuliere oplossing bij ons terecht. Wij werken tegen scherpe tarieven en brengen bovendien geen voorrijkosten in rekening.

Deze website geeft u inzicht in onze diensten, referenties van klanten en de mogelijkheden voor webdesign. Via de contactpagina kunt u gerust een informatieverzoek indienen of neem direct telefonisch contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van Vlodrop ICT biedt een breed scala aan aantrekkelijke en doordachte diensten. Van Vlodrop ICT levert Ict op maat!

We zijn gespecialiseerd in elk ICT-gerelateerd vakgebied.

BROTHER MANAGED PRINT SERVICE

Zorgeloos printen met lage afdrukkosten.

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om uw zakelijke printbehoeften te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden, maar wel profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht heeft in de kosten. Als partner van Brother bieden wij u deze mogelijkheid.

Bekijk hieronder het filmpje.

DE VVICT CLOUD

De cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort ‘wolk van computers’ vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die computers precies staan. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is dus ook niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Van Vlodrop ICT biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van deze diensten.

Hieronder nogmaals alle voordelen op een rijtje:

  • De cloud is volledig schaalbaar, indien u gaat uitbreiden of afbouwen kunnen wij de omgeving geschikt maken voor de gewenste wijzigingen.
  • U hoeft geen back-up schijven meer aan te schaffen en/of te wisselen, wij dragen hier de volledige zorg voor. U heeft dus geen omkijken meer!
  • Uw werkplekken op locatie gaan langer mee omdat deze niet krachtig hoeven te zijn, tevens kunnen deze bij vervanging goedkoper worden ingekocht.
  • Uw werkplekken behoeven geen “onderhoud” meer doordat wij alles centraal via de server in het VPS kunnen regelen, alles is hierdoor altijd bij iedereen up to date!
  • U heeft geen extra stroomkosten meer door een server & UPS op locatie, tevens zullen de werkplekken ook minder stroom verbruiken (zelfs de huidige).
  • U kunt 24/7 bij uw data en ook bij TetraHIS, zelfs vanuit het buitenland d.m.v. een VPN client welke zich direct met ons datacenter verbindt.
  • U kunt zelf kiezen welke software wij voor u ter beschikking stellen, iedere werknemer kan hier dan ook gebruik van maken. U voorkomt hiermee softwarematige verschillen.
  • U hoeft niet meer te betalen voor een nieuwe server en de bijbehorende licenties, deze zijn in uw abonnement verwerkt en wij dragen zorg voor alles. U hoeft dus niets te bewaren.
  • De kosten die u ziet zijn de enige kosten die u maakt. De enige kosten die buiten het abonnement vallen zijn de eenmalige aanschaf van werkplekken of printers e.d.
SIGNAGE (NARROWCASTING)

Signage oftewel Narrowcasting, is het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De bedoeling is dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger. Van Vlodrop ICT verzorgt voor u het totale traject. Van installatie van de systemen tot de levering van content.

UW INTERNETVERBINDING VAN A TOT Z!

Heeft u nog geen kabel- of dsl-breedbandverbinding dan kunt u die door ons laten aanleggen. We regelen de gehele aanvraag voor u van A tot Z en bouwen de geleverde hardware zoals filters, modems en eventuele accesspoints op een voor u geschikte plaats en stellen deze af voor optimaal gebruik. Mocht u al in het bezit zijn van een verbinding maar u vindt deze niet toereikend of heeft u klachten, dan kunt u door ons uiteraard een internet checkup laten doen. Wij kunnen u dan adviseren en eventueel verdere stappen ondernemen. Ook in de keuze voor de juiste provider en type van aansluiting kunnen wij u adviseren.

Straalverbinding

Met een straalverbinding kunt u een point-to-pont koppeling maken tussen twee gebouwen via uw WiFi verbinding of doormiddel van OFDM (Orthogonal frequency-division multiplexing) apparatuur. Deze verbindingen kunnen zonder licentie worden gebruikt.

Ook benieuwd wat Van Vlodrop ICT voor uw bedrijf kan betekenen?

UW KANTOOR BINNEN HANDBEREIK!

Komt het u ook zo bekend voor dat net als u thuis of onderweg bent, u erachter komt dat u een aantal belangrijke documenten van kantoor bent vergeten? Van Vlodrop ICT biedt hier een uitermate betrouwbare, professionele en veilige oplossing voor!

Afhankelijk van uw eisen en wensen en de Ict architectuur van uw bedrijf en bij u thuis, biedt Van Vlodrop ICT de mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk al uw documenten te kunnen benaderen. Dit gebeurt op een veilige manier middels een zogeheten VPN (Virtual Private Network) via een VPN Client. Een soort van “tunnel” die gerealiseerd kan worden tussen twee netwerken of een netwerk en een werkstation (pc of laptop op externe lokatie). Deze “tunnel” wordt zodanig beveiligd dat alleen de geautoriseerde personen er doorheen kunnen en toegang krijgen. Deze oplossing hebben wij reeds bij meerdere klanten succesvol in gebruik en wordt zeer positief ervaren.

Graag lichten wij de exacte werking in een vrijblijvend gesprek toe.

ZORGELOOS INTERNETTEN EN E-MAILEN OVER EEN VEILIG NETWERK

Tegenwoordig is het uitermate belangrijk om uw netwerk professioneel te beveiligen tegen onder andere virussen, spam of zelfs hackers. Op deze manier kan worden voorkomen dat e-mails worden vervuild of onderschept en dat uw persoonlijke- of bedrijfsgegevens van uw netwerk in handen van derden terecht komen.

Van Vlodrop ICT is specialist in het professioneel beveiligen van uw privé- of bedrijfsnetwerk aan de hand van onder andere Microsoft en Linux gecertificeerde producten. Van Vlodrop ICT hanteert bij het installeren van een netwerk, zowel draadloos als niet draadloos, professionele producten en maakt waar nodig altijd gebruik van een Firewall, Gateway of Router die door onszelf is door ontwikkelt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de standaard kabelmodems, isdn modems en routers gemakkelijk zijn te doorbreken (hacken) en zomaar toegang verlenen tot uw netwerk en thuis-pc aan derden.

HELP! MIJN PC WERKT NIET MEER...

Een veel voorkomend probleem wat vaak gebeurt op de meest verkeerde momenten. Door het afsluiten van een onderhouds- contract met Van Vlodrop ICT kan dit worden voorkomen. Voor een maandelijks bedrag onderhoudt en beveiligt Van Vlodrop ICT uw pc onder andere tegen virussen en spam. Minimaal eens per maand nemen wij conform afspraak uw pc over (via internet), voorzien deze van de laatste updates en patches, controleren belangrijke punten en voeren schijfcontroles en onderhoud uit.

Mocht het onvoorzien toch voorkomen dat uw pc crasht, staan wij direct klaar om u te ondersteunen. Onze klantenservice biedt een telefonische helpdesk, hulp op afstand en zo nodig komen wij langs voor het installeren van een “leen” pc. Op deze manier kunt u zo spoedig mogelijk uw werkzaamheden hervatten. Vervolgens  zorgen wij er voor dat uw eigen pc weer wordt hersteld, getest en tijdig bij u wordt afgeleverd.

Heeft u hulp nodig?

GEEN TAPES, GEEN ZORGEN...

Back-up is een veel besproken item binnen bedrijven die afhankelijk zijn van een geautomatiseerde werkomgeving. Met het gebruik van tapestreamers of andere back-up faciliteiten blijft het risico om belangrijke data te verliezen onherroepelijk aanwezig. Bij Van Vlodrop ICT kunt u zich hiervoor extra indekken.

Van Vlodrop ICT biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand een extra back-up van uw gegevens via het internet op een externe locatie te maken! Mocht het dus onvoorzien voorkomen dat bijvoorbeeld uw eigen back-up niet goed verlopen is, een tape of disk met belangrijke data stuk gaat of dat men vergeten is om een tape of disk te plaatsen, dan kunt u altijd terugvallen op de back-up die door ons op afstand gemaakt is. We verzorgen het veilig bewaren van uw back-ups en zelfs het terugzetten van de eventueel verloren geraakte data. Een uitermate veilige extra oplossing voor een waterdichte ict architectuur. Voor meer informatie omtrent deze dienst kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u ook weten wat Van Vlodrop ICT kan betekenen voor uw bedrijf?

NOOIT MEER OMKIJKEN NAAR DE VEILIGHEID, PERFORMANCE EN STABILITEIT VAN UW NETWERK

Als iets belangrijk is om op een geautomatiseerde wijze om te kunnen gaan met bedrijfsgevoelige informatie en op betrouwbare wijze uw documenten te kunnen opslaan, raadplegen of wijzigen, is het wel de veiligheid, performance en stabiliteit van uw netwerk.

Bij Van Vlodrop ICT is dit in professionele handen. Wij monitoren uw netwerk 24 uur per dag op aanvallen van buiten af, virussen, spam, snelheid, betrouwbaarheid, etc. Daarnaast voorzien wij pro-actief uw netwerk, servers en werkstations van de laatste updates en controleren wij of eventuele back-ups goed zijn verlopen. Op deze manier lost Van Vlodrop ICT problemen op voordat de gebruiker er weet van heeft!

VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Van Vlodrop ICT heeft inmiddels vele huisartsen in haar klantenbestand. Als Huisarts wordt u zelf verantwoordelijk gehouden voor het aanleggen van een eventuele E-Zorg aansluiting en voor het uitvoeren van updates aan uw Huisartsen Informatie Systeem (HIS), bijvoorbeeld Microhis, Vecozo en VIP.

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE PC, RANDAPPARATUUR OF ONDERDELEN?

Te vaak teleurgesteld in het advies van de plaatselijke “pc-boer” met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe pc, randapparatuur of onderdelen? En bent u nog altijd op zoek naar een betrouwbaar advies en de juiste apparatuur? Stop dan nu met zoeken!

NB. De prijzen in onze webshop zijn alleen te zien voor onze klanten.

© Copyright - Van Vlodrop ICT