Partners

Van Vlodrop ICT is partner van gerenommeerde bedrijven in de ICT branche en zorgsector. Hierdoor is Van Vlodrop ICT totaalleverancier van alle producten en kan u beter voorzien in alle behoeften in de ruimste zin van het woord.

Tetra

Tetra is volledig Nederlands en bouwt sinds 2000 succesvolle oplossingen voor de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij altijd op efficiëntie. De producten van Tetra ondersteunen u optimaal bij het uitoefenen van uw vak. Van Vlodrop ICT is trouwe partner van Tetra.

DrayTek

Onlangs zijn wij, Van Vlodrop ICT partner geworden van DrayTek.

DrayTek is een beursgenoteerde onderneming, door een getalenteerde groep engineers opgericht in 1997. Wereldwijd is DrayTek uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

Welch Allyn

Als gevestigd ICT bedrijf is Van Vlodrop ICT partner van Welch Allyn. Welch Allyn is bijna 100 jaar de leverancier voor medische producten en oplossingen en is een begrip in de medische wereld. Welch Allyn zorgt voor producten waar artsen, verplegend personeel en al het personeel in de medische wereld anderen mee kunnen helpen.

Als arts kunt u bij Van Vlodrop ICT de producten van Welch Allyn aanschaffen. Regelmatig wordt het product portfolio van Welch Allyn bijgewerkt.

Wachtkamerschermen

Van Vlodrop ICT is partner van Wachtkamerschermen. De installatie van deze wachtkamerschermen kunt u door ons laten uitvoeren.

Speciaal voor de zorg zijn er e-Poc Wachtkamerschermen®. Wachtkamerschermen® of wachtkamer televisies dienen als patiënten informatiesysteem of voorlichtingsysteem waarmee de wachtende patiënt wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld uitloop van het spreekuur, wachttijd, veranderingen in de gezondheidszorg en seizoensgebonden aandoeningen. Tevens wordt er op dePraktijkschermen informatie over de eigen praktijk getoond in de vorm van een nieuwskrant. Een e-Poc Narrowcasting TV scherm in de wachtkamer verzacht de wachttijd en verhoogt de patiëntentevredenheid.

Informeer naar de mogelijkheden.

E-Zorg

Van Vlodrop ICT is al geruime tijd de ICT partner van E-Zorg.

E-Zorg maakt het mogelijk dat zorgverleners op een veilige en betrouwbare manier met elkaar communiceren. E-Zorg beheert het grootste zorgnetwerk van Nederland, zo’n 20.000 zorgverleners gebruiken onze diensten.

eDocs

eDocs is een digitaal archiveringssysteem voor opslag van de complete papier- én documentstroom binnen organisaties in digitale vorm.
eDocs is speciaal ontwikkeld voor het MKB van Nederland. Door de modulariteit kan eDocs gebruikt worden voor eenmanszaken, maar ook voor grote organisaties met veel gebruikers van de digitaal opgeslagen informatie.

Van Vlodrop ICT is partner van eDocs en ondersteunt u bij alle voorkomende documentstromen binnen uw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.

Microsoft Partner Network

Al geruime tijd is Van Vlodrop ICT uw Microsoft Network partner. Hierdoor bieden wij Cloud oplossingen, Windows en Windows Server oplossingen. Maar ook kantoor oplossingen, zoals Office365 integratie binnen uw bedrijf. Ons team bestaat uit gecertificeerde Microsoft professionals. Kortom, een betrouwbare partner voor alle netwerk gerelateerde Microsoft toepassingen.

HP Partner

Van Vlodrop ICT is al geruime tijd HP PartnerOne.

PartnerOne is het langstlopende channelprogramma in de IT-industrie. In het fiscale jaar 2015 heeft HP haar best-in-class PartnerOne programma uitgebreid met nieuwe services en ondersteuning voor cloudcomputing, verbeterde tools en voordelen die groei genereren. PartnerOne is ons Partnerprogramma nieuwe stijl.

Axis Communications

Van Vlodrop ICT is onlangs een partnerschap aangegaan met Axis Communications. Axis Communications is gespecialiseerd in de toepassing van netwerk camera’s. In 1996 ontwierp Axis Communications een netwerkcamera en is sindsdien koplopers op het gebied van video surveillance toepassingen.

U kunt bij Van Vlodrop ICT de producten van Axis Communications aanschaffen. Deze worden in onze webshop geplaatst.

© Copyright - Van Vlodrop ICT