Vacatures

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die kunnen en willen doorgroeien!

Onze markt en ons bedrijf groeien sterk. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die met ons mee willen groeien voor de functie van:

Gemotiveerde systeem- / netwerkbeheerders

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij met spoed op zoek naar twee

gemotiveerde systeem-/netwerkbeheerders

met een hands on mentaliteit

In het verleden heeft Van Vlodrop ICT bewezen een sterke speler in de ICT markt te zijn. Nu hebben wij onze eigen Medical Private Cloud ontwikkeld en krijgen wij steeds meer service verzoeken van zowel bestaande als nieuwe relaties. Daarom zijn wij op zoek naar twee gemotiveerde medewerkers die samen met ons het bedrijf naar een volgend level willen tillen.

Je hebt een afgeronde ICT opleiding als systeem-netwerkbeheerder met ervaring binnen een ICT afdeling, dit kan ook zijn door stage. De basiskennis is aanwezig, het liefst aangevuld met extra certificaten. Wij zijn op zoek naar mensen met daadkracht, die niet denken in beperkingen maar in mogelijkheden! Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; immers van jou hangt het succes van ons bedrijf af. Wij werken volgens een eigen protocol daarom word je binnen ons bedrijf verder opgeleid.

Aangezien wij in een opbouwende fase zitten zijn wij op zoek naar medewerkers die onze visie delen; no nonsens; onze relaties zijn het belangrijkste en moeten te allen tijde goed geholpen worden, zij moeten altijd van hun ICT op aan kunnen. Dat vereist van onze medewerkers een flexibele instelling.

Ben je enthousiast, heb je doorzettingsvermogen, gevoel voor humor, goede sociale en communicatieve eigenschappen en krijg je zin om, samen met een super team, je schouders eronder te zetten dan willen wij graag een gesprek met jou!

Stuur je CV samen met een goede motivatiebrief naar mvanvlodrop@vanvlodropict.nl t.n.v. Melani van Vlodrop

Van Vlodrop ICT is een groeiend bedrijf binnen een dynamische markt, daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent.
Open sollicitaties zijn welkom!

© Copyright - Van Vlodrop ICT