Van Vlodrop ICT is een partnerschap aangegaan met Wachtkamerschermen®

Wachtkamerschermen® toont u snel en eenvoudig informatie over uw zorginstelling in de vorm van een nieuwskrant op een TV scherm in uw wachtkamer. Informeer de patiënt over uitloop van het spreekuur en communiceer actuele wachttijden.

U kunt ook informatie van andere partijen, bijvoorbeeld lokale apotheken en verzorgingstehuizen tonen op het beeldscherm in uw wachtkamer. Daarnaast kunt u ook informatie in de vorm van filmpjes of animaties op de digitale informatieschermen tonen. Denk aan overheid, stichtingen, zorgverzekeraars en andere partijen die uw patiënten kunnen informeren, adviseren en/of overtuigen ter bevordering van hun gezondheid. U heeft zelf de volledige controle over wat er op uw wachtkamer tv scherm wordt getoond.

De verschillende informatie kan worden aangevuld met gratis aangeboden actualiteiten- en entertainment animaties (nieuws, weer, gezondheidsfeiten etc.). Daarmee wordt patiënten afleiding geboden tijdens het wachten. Het Wachtkamerschermen® systeem is het best te vergelijken met een digitaal prikbord dat enerzijds automatisch geactualiseerd wordt en anderzijds door uzelf of door uw collega’s met elke PC via internet webbased te beheren is.

Ook benieuwd wat van Vlodrop ICT voor uw zorginstelling kan betekenen? Neem dan contact met ons op!